Såhär tre dagar innan jul vill jag dela med mig av julens misstag från förra året. Jag har aldrig varit mycket för pepparkakshus, man kan liksom inte lita på materialen och jag blir alltid arg och besviken när jag misslyckas varje gång jag försöker. Oavsett så hade vi köpt en plastmall för huset så att man i alla fall kunde lita på att bitarna skulle passa ihop. Och vi fick ihop det ganska snyggt också. Men när jag sen skulle blanda kristyr blev den alldeles för lös, florsockret tog säkert slut, och när kristyren skulle bli härligt isblå kom det alldeles för mycket färg i. Så det blev inte lika drömmande vintrigt som det såg ut i mitt huvud. Men det blev ju ett pepparkakshus ändå, man ser ju att det är ett hus…

pepparkakshusFör er som har tagit pepparkaksbyggandet till en ny nivå kan hitta nya utmaningar här! God jul!

Dela